Linképítés

Linképítés blog RSS hírforrás

Bejelentkezés | Regisztráció


Linképítés > Blog > AdSense segítségével előrébb kerülhetek a találati listán?Hozzászólások... ARTidas - 2011-04-06

AdSense segítségével előrébb kerülhetek a találati listán?

Google előrébb sorolja az AdSense -t futtató weboldalakat? Néhány SEO szakértő ezt állítja. Megérteném, mert Google egy cég, mely maximalizálni kívánja profitját. Habár az én szemszögemből ez a ne légy gonosz elv ellen szól. Akkor most melyik

A mai kérdés Nick Y -tól jött, Vancouverből. Nick kérdezi:

Google előrébb sorolja az AdSense -t futtató weboldalakat? Néhány "SEO szakértő" ezt állítja. Megérteném, mert Google egy cég, mely maximalizálni kívánja profitját. Habár az én szemszögemből ez a "ne légy gonosz" elv ellen szól. Akkor most melyik?

Jó kérdés Nick. A válasz:

Google nem,
NEM,
ismétlem: NEM!...

... sorolja előrébb az AdSense -t futtató weboldalakat. Teljesen függetlenek, ez nem az az eset, hogy löketet vagy bármi ilyesmit kapsz, ha AdSense -t futtatsz.

Szóval a második kérdésed az volt, hogy Google maximalizálni próbálja-e a profitot? Volt idő, amikor a Google-nál azt gondoltuk, hogy adjunk el reklámfelületet a főoldalon, de a felhasználóink idegesítése helyett, a hosszútávú hűségük megszerzését választottuk. Ennek pedig legjobb módja, ha védjük őket, segítünk nekik és olyan keresési eredményeket adunk nekik, melyek miatt legközelebb is visszajönnek.

Szóval semmi nincs a rangsorolási tényezőink között, mely jobb helyezést adna az AdSense futtatása miatt. Próbálunk előre tekinteni és ez csak rövid távon hozna eredményt, szóval emiatt ne aggódjatok a találati helyezésekért.

Tetszik? Mondd el véleményed és szólj hozzá a blog bejegyzéshez!

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

indexelésnél biztos segít az adsense megléte, ahogy tapasztaltam.

benedictus 2011-04-17 00:33:03

msn: bndmsn@hotmail.com / fórumon megtalálsz